U bent hier: Home » Haarwerk en pruiken » Synthetisch haarwerken

Synthetisch haarwerken

Een synthetisch haarwerk is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van echt haar, Het voordeel van een synthetisch haarwerk is het gemak van het onderhoud. Een synthetisch haarwerk is licht in gewicht en het binnenwerk kan variëren van een machinaal(binnenwerk) tot 100% handgeknoopt(binnenwerk) met een monotop en/of een lacefront, dit alles kan er voor zorgen dat het zo natuurlijk mogelijk uit ziet en tevens dus ideaal in onderhoud is. Het nadeel van een synthetisch haarwerk kan zijn dat je niet met een warmtebron(Föhn, krultang, stijltang enz..) het mag moduleren, zoals bij echt haar.

Echt haren haarwerk

Kiest u voor een haarwerk van echt haar, dan zijn er ook vele mogelijkheden. Het gevoel van een haarwerk van echt haar geeft u de mogelijkheid om het zelf te stylen zoals u dat wenst, en de mogelijkheid om te variëren. Het natuurlijk ogende haarwerk is meestal 100% handgeknoopt met een comfortabel en natuurlijk ogend binnenwerk. Met een haarwerk van echt haar kunt u kiezen uit Remy haar, Chinees haar, Birmees haar en europees haar en uiteraard de kleur(en) die u wenst. De levertijd van een maatwerk bedraagt meestal rond de 12 weken, of er is de mogelijkheid om te kijken wat er leverbaar is in de gangbare confectie echtharen collectie, ook dit behoord tot de mogelijkheden.

Haarstukjes/Haaraanvulling

Haarstukjes of een haaraanvulling is een goede en mooie oplossing voor dunner wordend haar. Dit wordt veel toegepast bij Alopecia Androgenetica. Er zijn bijzonder veel mogelijkheden op dat gebied, zowel echt haar als synthetisch haar u kunt een keuze maken uit confectie(kant en klaar) of u kunt kiezen voor maatwerk, dit houd in dat u het haarstuk volledig zelf kan samenstellen en naar uw wensen kan laten maken.

Bevestigingsmethoden

U kunt uw haarwerk op verschillende manieren laten bevestigen.

Semi-permanente bevestiging met clips:
Met Clips aan de binnenkant van het haarwerk, wordt het haarwerk aan uw eigen haar(mits dat mogelijk is)bevestigd. Deze methode wordt veelal gebruikt bij Alopecia Androgenetica. Dit kunt u gemakkelijk zelf op en af zetten.

Semi-permanente bevestiging met tape:
Wanneer u nog maar weinig haar hebt, kiezen we vrijwel altijd voor speciaal voor de hoofdhuid ontwikkeld dubbelzijdige tape. U kunt dit zelf dagelijks vervangen.

Permanente bevestiging:
Bij een permanente bevestiging wordt uw haarwerk met een hypoallergenen lijm op uw hoofdhuid bevestigd. Dit betekend dat u om de 4 a 6 weken bij mij in de salon komt om het haarwerk te laten reinigen en te vervangen. Echter, in de tussentijd kan het haar niet los komen en ziet uw haar er volkomen natuurlijk uit.

Bij beide methoden zit uw haarwerk uiteraard vast, het verschil is dat bij de permanente bevestiging u bij mij in de salon moet komen voor de behandeling, en de semi-permanente bevestiging u het zelf op en af kunt zetten.

Haircare Iris Melis

Populierenhoek 72
6903AZ Zevenaar
KvK Gelderland: 0917 6254
U kunt mij bereiken op:
06-45422057
of 0316-240794
Beschikbare dagen:
Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag (Altijd op afspraak)
 
 
Copyright © Hair Care Iris Melis 2015  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design