Volg ons online:
Terug

Story: Een persoonlijk verhaal over Sanne

Leestijd:  1 minSanne vertelt over haar Grootste vijand ALOPECIA "Ik had niet verwacht op mijn 21e al kaal te worden, ik dacht dat het een grapje was". Mijn vriend ontdekt een kale plek. Een bezoek aan de huisarts dan maar, de nachtmerrie wordt waarheid, de huisarts bevestigd me dat ik alopecia heb. Ik had er nog nooit van gehoord, ik kan het woord niet eens onthouden! Het bleef niet bij die ene kale plek. Lees hier het verhaal van Sanne.
Story: Een persoonlijk verhaal over Sanne

Sanne vertelt over haar Grootste vijand ALOPECIA "Ik had niet verwacht op mijn 21e al kaal te worden, ik dacht dat het een grapje was. Het bleef niet bij die ene kale plek. Lees hier het verhaal van Sanne.". Mijn vriend ontdekt een kale plek. Een bezoek aan de huisarts dan maar, de nachtmerrie wordt waarheid, de huisarts bevestigd me dat ik alopecia heb. Ik had er nog nooit van gehoord, ik kan het woord niet eens onthouden!

Het bleef niet bij die ene kale plek. Als ik in de klas zat en mijn hand door mijn haar haalde, trok ik hele plukken haar mee. Het viel zo erg uit dat ik het amper nog kan bedekken. De zijkanten boven mijn oren en in mijn nek werden kaal, pfffffffffff OMG. Op dit punt beslis ik om er wat aan te gaan doen, ik bel Iris en zij stelt me direct gerust, er is een oplossing voor en de afspraak is gemaakt. Ik word heel vriendelijk ontvangen.

Nu besef ik dat het echt een feit is. Gelukkig kan Iris mij alles uitleggen over de haarwerken en ik moet alles eerst even laten bezinken. Wel maken we een vervolgafspraak voor de week daarna. Wederom wordt er alle tijd en aandacht aan mij besteed en dit voelt zó ongelofelijk prettig. Ik heb het gevoel dat ik als mens word gezien en gehoord en niet als nummer wordt behandeld. We passen een aantal haarstukken en dat voelt al redelijk goed.

Na veel overleg besluit ik om voor een haarwerk op maat te gaan. We bespreken alle wensen die ik heb en ik besluit om te gaan voor écht haar. Na 12 weken is het dan zover, het haarwerk is binnen, YES!!! Ik ben echt wel een beetje zenuwachtig en ook wel blij gek genoeg want eindelijk kan ik weer mezelf in de spiegel herkennen, als zijnde Sanne. Het is echt een heeeeeeeeeeeeeeeel mooi haarwerk en het zit comfortabel en goed, natuurlijk is het even wennen maar ik voel meteen dat mijn zelfvertrouwen weer terug komt en van binnen maakt mijn hart een klein sprongetje. Ik mag er weer zijn ik voel me weer mezelf worden.

Ik moest even geduld hebben voordat alles klaar was. In de tussentijd dat mijn haarwerk werd gemaakt (in Azië) kon ik ook langzaam wennen aan het idee. Het heeft me heel erg geholpen en heb het inmiddels een plekje kunnen geven.

Ik wil iedereen bedanken die mij gesteund heeft de afgelopen periode en zie de toekomt weer positief tegemoet.

Liefs Sanne

Copyright Hair Care Iris Melis 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design