U bent hier: Home » Blog

Alopecia androgenetica

Hoe ontstaat Alopecia androgenetica, en hoe herken ik dit!? Is mijn klacht wel ernstig genoeg om bij jou in de salon te komen? Deze vraag krijg ik regelmatig van vrouwen via de mail. Graag leg ik het een en ander uit.
Lees verder

Story: Een persoonlijk verhaal over Sanne

Sanne vertelt over haar Grootste vijand ALOPECIA "Ik had niet verwacht op mijn 21e al kaal te worden, ik dacht dat het een grapje was". Mijn vriend ontdekt een kale plek. Een bezoek aan de huisarts dan maar, de nachtmerrie wordt waarheid, de huisarts bevestigd me dat ik alopecia heb. Ik had er nog nooit van gehoord, ik kan het woord niet eens onthouden!

Het bleef niet bij die ene kale plek. Lees hier het verhaal van Sanne.
Lees verder

Blog: Wanneer kies je voor een haarwerk?

De meeste mensen vinden het vervelend om op te vallen en nagestaard te worden, erger nog, de vraag “ben je ziek” zal zeker niet ontbreken. Als je dunner haar of kale plekken hebt gekregen of zelfs al je haar bent kwijtgeraakt, dan kun je ervoor kiezen om een haarwerk te gaan dragen. Je wilt tenslotte zo min mogelijk opvallen.

In deze blog geven we je meer informatie over haarwerken en vertellen we je over de voordelen en verschillen tegenover een pruik
Lees verder

Haircare Iris Melis

Populierenhoek 72
6903AZ Zevenaar
KvK Gelderland: 0917 6254
U kunt mij bereiken op:
06-45422057
of 0316-240794
Beschikbare dagen:
Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag (Altijd op afspraak)
 
 
Copyright © Hair Care Iris Melis 2015  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design
Vanaf 11 mei ben ik weer geopend. Hierbij hanteer ik wel de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen opgesteld door het RIVM. Informatie over deze maatregelen vindt u hier