Mijn werkwijze

Intakegesprek

Door een aantal specifieke vragen te stellen en te luisteren naar jouw wensen, kom ik erachter welk haarwerk het beste bij jou past. Zo zorg ik ervoor dat het eindresultaat er niet alleen mooi uit ziet, maar dat jij er zelf ook goed mee om kunt gaan. Het is namelijk van groot belang dat een haarwerk goed aansluit bij jou als persoon. De volgende vragen komen onder meer in het gesprek aanbod:

  • Welke haar kwaliteit wens je? Kies je voor echt haar of synthetisch haar?
  • Wil je sporten met je haarwerk?
  • Wil je een fijn geknoopt haarwerk of juist een vol geknoopt haarwerk.
  • Wil ik het föhnen of met een stijltang of krultang stylen?

Door eerst goed naar jou te luisteren, geef ik je mijn advies welk haarwerk systeem voor jou het meest geschikt is.

Vervolg afspraak

Bij de tweede afspraak gaan we een aantal haarwerken gaan passen om te kijken of er een geschikt haarwerk tussen zit na de geleverde zichtzending deze is volledig op jou persoonlijk afgestemd.

Mogelijkheden en deskundig advies

Het kiezen van een haarwerk kan een lastige en tevens emotionele beslissing zijn. Door mijn passie voor het vak en ervaring help ik je met het maken van de juiste keuze. Er zijn uiteenlopende redenen waarom je op zoek kunt zijn naar een haarwerk.

Je moet chemotherapie ondergaan, er is een haaraandoening bij jou geconstateerd, je hebt dun haar of misschien heb je last van extreme haaruitval door stress of andere oorzaken. Het belangrijkste is dat je een mooie stijlvolle oplossing vindt die bij jou, jouw smaak, jouw leeftijd, jouw budget en levensstijl past, en waar jij je prettig bij voelt.

De Stap zetten, discretie/persoonlijk contact
Haaruitval is een heel persoonlijk en gevoelige kwestie. Daarom is de privacy van mijn klanten en de mogelijkheid om in alle rust jouw wensen samen te bespreken erg belangrijk.

Vergoeding door zorgverzekeraar

De vergoeding van haarwerken is opgenomen in de zorgverzekeringswet en vind plaats op basis van de ‘regeling hulpmiddelen’ Met een verwijzing van jouw arts/huisarts keert vrijwel iedere zorgverzekeraar een vast bedrag uit vanuit de basis vergoeding.

Dit bedrag wordt ieder jaar opnieuw vastgelegd. Indien je aanvullend verzekerd bent, ontvangt je mogelijk boven op dit bedrag nog een aanvulling. Hoe hoog deze aanvulling is verschilt per verzekering. Ik heb contracten met alle zorgverzekeraars en regel de declaratie voor jou bij jouw zorgverzekeraar.

Kosten voor haarwerk

De kosten voor haarwerk verschillen per soort. Ben je op zoek naar een klein haarstukje of volledige haarwerk? Wil je liever echt of synthetisch haar? Hoe is het gemaakt en wat voor een soort binnenwerk heb je? Dat zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de prijs. In ons eerste gesprek laat ik je graag verschillende mogelijkheden zien van binnenwerken en haarsoorten en de mogelijkheden waarbij je zelf kunt aangeven wat jouw wensen zijn.

Ook kun je terecht voor onderhoud van jouw haarwerk. Dit kan zijn: Het wassen en verzorgen van jouw haarwerk, of stomen en opnieuw weer in model brengen. Vraag naar de mogelijkheden.

Je bent van harte welkom!

Ben je op zoek naar een salon in de omgeving van Zevenaar? Dan verwelkom ik je graag in mijn salon voor een eerste kennismakingsgesprek op de Reisenakker 2, 6903 ZJ Zevenaar. 06-45422057 info@haircareirismelis.nl

Hair Care Iris Melis Reisenakker 2, 6903 ZJ Zevenaar
Email: info@haircareirismelis.nl

Bel mij op 06-45422057
Copyright Hair Care Iris Melis 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design