U bent hier: Home » Haarwerk en pruiken » Mijn werkwijze

Mijn werkwijze

U kunt bij mij terecht voor een pruik of haarwerk van hoge kwaliteit en andere oplossingen van echt haar als synthetisch haar. Er zijn talloze mogelijkheden. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u meer wilt weten of een intakegesprek wilt plannen. Als u kiest voor Hair Care Iris Melis dan kiest u voor een betrokken samenwerking. Eerst nodig ik u uit voor een intakegesprek, dit is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Intakegesprek

Door een aantal specifieke vragen te stellen en te luisteren naar uw wensen, kom ik erachter welk haarwerk het beste bij u past. Zo zorg ik ervoor dat het eindresultaat er niet alleen mooi uit ziet, maar dat u er zelf ook goed mee om kunt gaan. Het is namelijk van groot belang dat een haarwerk goed aansluit bij u als persoon. De volgende vragen komen onder meer in het gesprek aanbod:
 • Wilt u het haarwerk graag zelf op- en af zetten?
 • Welke haar kwaliteit wenst u? Kiest u voor echt haar of synthetisch haar?
 • Bent u zelf handig in stylen van uw haren?
Door eerst goed naar u te luisteren, geef ik u mijn advies welk haarwerk systeem voor u het meest geschikt is.

Vervolg afspraak

Nadat u een weloverwogen keuze heeft gemaakt en u mij de opdracht heeft gegeven, ondernemen wij de volgende activiteiten:
 • Voor een confectie haarwerk bestellen we een zichtzending speciaal naar uw wensen
 • Voor een maatwerk, maken we een lijst naar uw wensen en maken we een mal
 • Het uitvoeringstermijn van een maatwerk duurt +- 12 weken
 • Kiezen van de haarlengte, -kleur, -dikte,
 • Kiezen van het juiste bevestigingssysteem
 • Voor een confectie haarwerk, deze wordt meteen volledig gepersonaliseert of gereserveerd
Zodra uw haarwerk of pruik klaar is, zullen wij contact met u opnemen. U kunt dan langskomen om uw haarwerk of pruik te passen. Tijdens deze afspraak zal het haarwerk of de pruik in het juiste model worden geknipt en krijgt u advies hoe u uw haarwerk moet verzorgen.

Mogelijkheden en deskundig advies

Het kiezen van een haarwerk kan een lastige en tevens emotionele beslissing zijn. Door mijn passie voor het vak en ervaring is help ik u met het maken van de juiste keuze. Er zijn uiteenlopende redenen waarom u op zoek kunt zijn naar een pruik of haarwerk. U moet chemotherapie ondergaan, er is een haaraandoening bij u geconstateerd, u heeft dun haar of misschien heeft u last van extreme haaruitval door stress of andere oorzaken. Het belangrijkste is dat u een mooie stijlvolle oplossing vindt die bij u, uw smaak, uw leeftijd, uw budget en levensstijl past, en waar u zich prettig bij voelt.

De Stap zetten, discretie/persoonlijk contact

Haaruitval is een heel persoonlijk en gevoelige kwestie. Daarom is de privacy van mijn klanten en de mogelijkheid om in alle rust uw wensen samen te bespreken erg belangrijk.

Vergoeding door zorgverzekeraar

De vergoeding van pruiken en haarwerken is opgenomen in de zorgverzekeringswet en vind plaats op basis van de ‘regeling hulpmiddelen’ Met een verwijzing van u arts/huisarts keert vrijwel iedere zorgverzekeraar een vast bedrag uit vanuit de basis vergoeding. Dit bedrag wordt ieder jaar opnieuw vastgelegd. Indien u aanvullend verzekerd bent, ontvangt u mogelijk boven op dit bedrag nog een aanvulling. Hoe hoog deze aanvulling is verschilt per verzekering. Ik heb contracten met alle zorgverzekeraars en regel de declaratie voor u bij uw zorgverzekeraar.

Kosten voor een pruik of haarwerk

De kosten voor een pruik of haarwerk verschillen per soort. Bent u op zoek naar een klein haarstukje of volledige puik? Wilt u liever echt of synthetisch haar? Hoe is het gemaakt en wat voor een soort binnenwerk heeft u? dat zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de prijs. In ons eerste gesprek laat ik u graag verschillende mogelijkheden zien van binnenwerken en haarsoorten en de mogelijkheden waarbij u zelf kunt aangeven wat uw wensen zijn.

Nazorg

Ook kunt u terecht voor onderhoud van uw haarwerk of pruik. Dit kan zijn: Het wassen en verzorgen van uw haarwerk/pruik, of stomen en opnieuw weer in model brengen van uw haarwerk/pruik. Vraag naar de mogelijkheden.

u bent van harte welkom

Bent u op zoek naar een salon in de omgeving van Zevenaar ? Dan verwelkom ik u graag in mijn salon voor een eerste kennismakingsgesprek op de Populierenhoek 72, 6903 AZ Zevenaar. 0316-240794 info@haircareirismelis.nl

Waarom Hair Care Iris Melis

 • Persoonlijk betrokken
 • Discreet
 • Contracten met alle zorgverzekeraars
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • ANKO Gecertificeerd
 • Bezoek aan huis of ziekenhuis

Haircare Iris Melis

Populierenhoek 72
6903AZ Zevenaar
KvK Gelderland: 0917 6254
U kunt mij bereiken op:
06-45422057
of 0316-240794
Beschikbare dagen:
Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag (Altijd op afspraak)
 
 
Copyright © Hair Care Iris Melis 2015  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Webdesign & development by: Timeless Design