Reactie van Marianne

Iris heeft ervoor gezorgd dat ik me helemaal op mijn gemak voelde. Haar rustige, integere en vriendelijke manier van werken maakte het voor mij zeker minder moeilijk.

Al geruime tijd bemerkte ik dat mijn haar steeds dunner en minder vol werd op mijn hoofd, vooral de pony. Het kostte meer moeite en tijd om m’n haar goed in model te krijgen en ik maakte me serieus zorgen. Op het moment dat ik me realiseerde dat ik echt een oplossing moest zoeken zag ik in de Zevenaar Post een artikeltje staan van Iris Melis. De inhoud sprak me dermate aan dat ik haar direct gebeld heb. Het telefoongesprek leidde tot een eerste afspraak snel daarna.

Iris kwam bij mij thuis en we bespraken mijn probleem en de eventuele oplossingen. Zij dacht direct te zien dat ik leed aan de haarziekte Alopecia maar hiervoor moest ik met een verwijzing van mijn huisarts ook naar de dermatoloog. ( Om een vergoeding te krijgen van de ziektekostenverzekering, voor het haarwerk.) Iris bleek gelijk te hebben, in mijn geval een erfelijke vorm van Alopecia.

Tijdens het eerste consult werden mijn hoofdmaten genomen, wat foto’s gemaakt en een plukje haar afgeknipt voor de kleur. We bespraken mijn wensen en de mogelijkheden. Gekozen voor een synthetisch haarwerk. Ik zag werkelijk geen verschil tussen de plukken écht haar en het nép. Ik zag wél het grote prijsverschil! Iris zou op zoek gaan naar modellen en anderhalve week later was de volgende afspraak. Dit ging allemaal veel sneller dan ik verwacht had!

De volgende keer dat ik Iris zag had zij zo’n acht verschillende haarwerken bij zich. Hier bleek haar ervaring......ze gaf mij het eerste doosje en vertelde dat ze verwachtte dat die het zou worden. Uiteindelijk bleek dat ook zo te zijn. Het was een spannend en best wel emotioneel consult. Je geeft je bolletje letterlijk bloot aan iemand, en meteen daarna zie je jezelf met een heel andere uitstraling. Iris had mij tijdens het eerste telefoongesprek al verzekerd dat ik me een heel ander mens zou gaan voelen en wat is dit waarheid geworden. Meer zelfvertrouwen, minder zorgen om mijn kapsel en haaruitval. Gewoon, een wat gelukkiger vrouw, zonder kopzorgen.

Als een toch best ijdele vrouw trad ik niet graag naar buiten met mijn haarprobleem. Iris heeft ervoor gezorgd dat ik me helemaal op mijn gemak voelde. Haar rustige, integere en vriendelijke manier van werken maakte het voor mij zeker minder moeilijk. Binnen een maand was het hele traject afgerond. Inclusief al een nazorg-telefoontje.

Kortom, geen loze beloften, professioneel en daarom zal ik haar bij iedereen aan kunnen bevelen. Bedankt Iris!

Marianne.

Hair Care Iris Melis Reisenakker 2, 6903 ZJ Zevenaar
Email: info@haircareirismelis.nl

Bel mij op 06-45422057
Copyright Hair Care Iris Melis 2022 - 2024  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design