Reactie van Martin

Na een korte kritische zoektocht naar een nieuwe haarspecialist dichterbij huis, kwam ik al vrij gauw in contact met Iris.

Na een korte kritische zoektocht naar een nieuwe haarspecialist dichterbij huis, kwam ik al vrij gauw in contact met Iris.

Ik draag al meer dan 25 jaar een haarwerk door de aandoening Alopecia Areata en heb voordat ik Iris leerde kennen bij 2 andere haarspecialisten gezeten. Deze zaten allemaal in het westen van het land.

Doordat zij mij direct een vertrouwd, betrokken en deskundig gevoel gaf, heb ik de overstap gemaakt naar haar.

En daar heb ik geen minuut spijt van gehad, want de haarwerken die zij mij tijdig geleverd heeft, zijn helemaal naar verwachting.

Iris is een leergierige vrouw en een professionele verschijning, zij geeft niet alleen goede adviezen en tips, maar staat ook open voor ervaringen van haar klanten.

Dit zorgt ervoor dat zij samen met haar klanten een goed passend product kan leveren, wat helemaal voldoet aan de wensen van de klant.

Al met al is zij een uitstekende haarspecialiste waar iedereen met een haarprobleem op een professionele en persoonlijke manier wordt behandelt.

Iris zou ik dan ook zeker aanbevelen.

Martin

Hair Care Iris Melis Reisenakker 2, 6903 ZJ Zevenaar
Email: info@haircareirismelis.nl

Bel mij op 06-45422057
Copyright Hair Care Iris Melis 2022 - 2023  |  Disclaimer  |  Privacy Verklaring
Design & development by: Timeless Design